Stranica 1 od 1

Važno obavještenje

PostPoslato: 24 Jul 2010 23:33
od Administrator
Dužnost mi je kao Administratora ovog foruma da Vam podnesem izvještaj o radu na unapređenju foruma u zadnjih nekoliko dana.Kao što vidite forum je dobio potpuno novi,dinamičniji,lakši i pregledniji oblik a sve u vašu korist dragi naši forumaši.Uloženo je mnogo truda da bi se ovo ostvarilo.E sad da Vak i iznesem promjene koje su učinjene ovih dana:

[blink]I Z V J E Š T A J[/blink]

1.Promijena Templatea sa skay blue na prosilver2 noviju verziju
2.Riješeno je pitanje spama na ovom forumu i mislim da ga u buduće neće biti a i ukoliko se javi bit će rješeno odmah
3.Takođe način registracije na naš forum smo zamjenili i sada prilikom registracije novi članovi dobiju email u kojem se nalazi aktivacijski kod (zaštita od Spama)
4.Zbog problema postanja smanjili smo broj smajla te postavili noviju verziju
5.Djelimično smo uredili forum putem tema i postova a ostatak će vremenom biti uređen
6.Pojedini failovi naših članova postali su nevidljivi prilkom brisanja i promjena fajlova što je bilo neminovno te ovim putem molim članove da ukoliko su njihovi postovi oštećeni da ih poprave
7.Dodali smo i neke nove BB kodove kao i izvršili popravku postojećih a uputstvo o njihovom korištenju će biti naknadno objavljeno

Pred nama je i dio posla oko uređivačkog Tima koji će takođe doživjeti neke promjene u skladu dogovora Administracije foruma te i dalje usavršavanje tehničkih stvari na forumu.

Cjenjene članove i posjetioce i ovaj put molim za razumjevanje i strpljenje jer nam predstoji još mnogo posla.

Sve svoje predloge,sugestije,kao i probleme koje imate na forumu dajte na temi predviđenoj za te stvari i mi smo tu da surađujemo.

[blink]Hvala Vam ![/blink]

Administrator

Re: Važno obavještenje

PostPoslato: 29 Feb 2012 22:57
od IIIALEKSANDARIII
Sve teme u oikviru ostalih zeleznica u okruzenju su dobije unificirane nazive (Skracenica - Pun naziv) kako bih se doveli naslovi u red. Potrebno je da se jos podforumi ZFBiH, HZ, SZ odrade po istom principu, al to ne mogu ja kao moderator.

Re: Važno obavještenje

PostPoslato: 03 Avg 2012 00:24
od Stajs
postovani prijatelji forumasi
Pre nekoliko dana doslo je do napada haklera na nas forum i dosta postova je obrisano ( oko 80 ) .Tim povodom ,oglasio se i nas provajder i evo njegovog obavestenja :

postovani,

Nas backup nije mogao da pokrije sve aktivnosti na sajtu klijenata od trenutka samog backupa pa do momenta kada je nastao hakerski napad.

Svaki webmaster ima pravo da nas vom racunaru radi samostalni backup u vremenskim intervalima koje sam procenjuje.


S postovanjem


EUTELNET INTERNET SERVICES


U ime moderatorskog tima , izvinjavam se svim forumasima ciji su postovi obrisani .

Re: Važno obavještenje

PostPoslato: 21 Jan 2013 15:57
od Stajs
Postovani forumasi,
Veceras ce pred vama biti probna verzija novog sajta a na vamai je da pogledate,degustirate i date primedbe adminu , ako smatrate da nesto treba promeniti .Osnovna promena je u imenu tako da vise nece biti sajt Nezavisnog sindikata masinovodja , jer doticnima nije bilo u interesu da ovaj sajt uopste postoji , vec sajt Sindikata izvrsnih sluzbi srpskih zeleznica - region Nis . Na jednom mestu imacete sve sto je potrebno jednom funkcionalnom sajtu , tako da necete imati potrebe da posecujete ostale , trazeci bilo kakvu informaciju . Od vas ocekujem da budete i dalje verni nasoj stranici a mi cemo vam se , kroz raznorazne akcije , oduziti za vasu vernost .

S postovanjem

Stajs