Snimljen je i promtivni video zapis za Željeznice Crne Gore i Gredelj dali ga posjeduje tko iz ŽLJCG ako nema probat ču ja nabaviti u Gredelju i možda staviti na youtube a tko bude htio snimim mu na cd ili dvd pa pošaljem poštom .
Vidim da niko od forumasa iz Srbije nije slikao novu turu od 5 vagona koji su u subotu ujutru, 22.08. vozom 315 stigli u Beograd
Vagoni su sjajni, kao i prethodna tura, zvucna izolacija, dobra amortizacija, klimatizacija radi po zatvaranju vrata kupea, muzika na nivou, prvi razred ima jako siroke kupee, moze se fudbal igrati u njima
Pozdrav,
Drhtao sam od uzbudjenja, kada sam video kakvu sam fotografiju napravio, a plakao kada sam video sta sam propustio... Ipak nema lepse pruge od Beograd-Bar!
Dali se zna kad bi trbali krenut spavači vagoni njih 7 u Gredelj na Vp jer prošli tjedan je priprema rada imala sastanak u vezi tih vagona i da ih slikam prije ulaska u gredelj sad kad sam na godišnjem
Da malo oživ ovu temo danas kad su se vratili ljudi iz prepreme koji su bili dolje u Crnoj Gori čuo sam da dolaze spavači vagoni na poravak pa pitam kolko ih dolazi i na kakav poravak .