maločas sam došao sa bicikl-rekreacije sa železničke stanice Sombor i utisci su da se čovek od muke prosere!!!
Iako je stanična zgrada sređena,krov nad peronima promenjen kompletno i konačno renoviran mokri čvor,uz to je sređena čekaonica i prostorije za osoblje,utisak jako kvari stanje u ložioni...
Macose 205 i 206 su pokvarene.206 je raskvačena,a motorna kola prebačena u halu 3 gde je kanal.tako tamo već danima stoji.A na 205 je koliko čujem opet skapao motor 1...661-224 je zbog toga produžila za Bogojevo oko 16.00 i za ne poverovati,čuo sam je kako svira po dolasku u Sombor u 16.50!!!Svaka čast majstorima

Josina škola!

/za one koji ne znaju,od Sombora do Bogojeva se vozi 30 minuta sa 80 km/h u jednom pravcu.Obrt mašine je cca 10 minuta,i još 30 minuta do Sombora.Ukupno staje na 3 sl.mesta do Bogojeva/.zato 712/714-209 radi kao luda!!!

Nepoderiva sprava.
Na 207 počinje da se radi žicarija.Upao sam opet na blef u ložionu i na brzinu je video.
PS.Boro,Sloba nije bio u Somboru zbog zdravstvenih razloga,ali će mi poštom poslati kopiju dozvole,pa ću neku od Macosa i stanicu Bogojevo natenane da premerim!