posto je zavladala recesija uveliko... posla na zeljeznici nema,, plata otanjila,,, sta da kazem morao sam naci sebi dodatni posao,, inace radim kao tjelohranitelj i izbacivac po ovim lokalnim kafncugama,, sta se tu moze,, mora se,, pa evo jedna fotka sa posla,,,
Jedna stvar sa obe strane lica fali,a druga je višak. Fale zulufi,a ovakvu kosu ti ni zlatna ribica,da je kojom nesrećom upecaš,nikako ne bi mogla posaditi
Makis Ranzirna, malo drugaciji pogled od standardnog *dsm*
Pozdrav,
Drhtao sam od uzbudjenja, kada sam video kakvu sam fotografiju napravio, a plakao kada sam video sta sam propustio... Ipak nema lepse pruge od Beograd-Bar!
Evo letos sam slikao.Dok sam se vozio po Sarganu vozom "NOSTALGIJA" stali smo da napravimo pauzu u stanici Jatare i ja odoh da pustim vodu.I vidite sta sam uslikao iznad pisoara.
Pazite sad, nije ni zid, a nije ni ograda, ili vas vid vara
kako munjevito polazi, nisam ni da slikam uspeo
Nocna duga 8) 8)
Pozdrav,
Drhtao sam od uzbudjenja, kada sam video kakvu sam fotografiju napravio, a plakao kada sam video sta sam propustio... Ipak nema lepse pruge od Beograd-Bar!
Od svih fotografija koje sam do sada okacio, ova je ubedljivo najzanimljivija :U :S
Pozdrav,