Dužnost mi je kao Administratora ovog foruma da Vam podnesem izvještaj o radu na unapređenju foruma u zadnjih nekoliko dana.Kao što vidite forum je dobio potpuno novi,dinamičniji,lakši i pregledniji oblik a sve u vašu korist dragi naši forumaši.Uloženo je mnogo truda da bi se ovo ostvarilo.E sad da Vak i iznesem promjene koje su učinjene ovih dana:
[blink]I Z V J E Š T A J[/blink]
1.Promijena Templatea sa skay blue na prosilver2 noviju verziju
2.Riješeno je pitanje spama na ovom forumu i mislim da ga u buduće neće biti a i ukoliko se javi bit će rješeno odmah
3.Takođe način registracije na naš forum smo zamjenili i sada prilikom registracije novi članovi dobiju email u kojem se nalazi aktivacijski kod (zaštita od Spama)
4.Zbog problema postanja smanjili smo broj smajla te postavili noviju verziju
5.Djelimično smo uredili forum putem tema i postova a ostatak će vremenom biti uređen
6.Pojedini failovi naših članova postali su nevidljivi prilkom brisanja i promjena fajlova što je bilo neminovno te ovim putem molim članove da ukoliko su njihovi postovi oštećeni da ih poprave
7.Dodali smo i neke nove BB kodove kao i izvršili popravku postojećih a uputstvo o njihovom korištenju će biti naknadno objavljeno
Pred nama je i dio posla oko uređivačkog Tima koji će takođe doživjeti neke promjene u skladu dogovora Administracije foruma te i dalje usavršavanje tehničkih stvari na forumu.
Cjenjene članove i posjetioce i ovaj put molim za razumjevanje i strpljenje jer nam predstoji još mnogo posla.
Sve svoje predloge,sugestije,kao i probleme koje imate na forumu dajte na temi predviđenoj za te stvari i mi smo tu da surađujemo.
[blink]Hvala Vam ![/blink]
Administrator